Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Фастів, вул. Соборна, 16

Адреса:
Київська область, Фастів, вул. Соборна, 16
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:15), тех.перерва: 17:15-17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3 не зарахована
25 лютого 2024, 6:34
У мого сина заблокували зарплатну картку. Говорять що моніторинг. Він зав’язався з банком і надав документи. Але йому картку не розблокували.
У нього кредити, нараховується відсотки.
Що йому робити?
Коментарі (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
25 лютого 2024, 8:56
Добрий день!

Перш за все дякуємо за очікування! Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі — Вам може надійти запит, щодо надання підтверджуючих документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. У випадку, якщо документи не надано вчасно — рахунок блокується.
Процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Також зазначимо, що Банк не має на меті утримувати кошти Клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Для більш детального аналізу ситуації просимо надати в особисті повідомлення дані Вашого сина (ідентифікаційний код, або контактний номер телефону). Чекаємо на зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
1
7 жовтня 2021, 10:43
Сотрудники банка позволили произвести арест социального счета. Мало того на социальный счёт повесили коллектор куб задолженность. Просто верх профессионализма. Куда смотрят юристы банка непонятно.
Коментарі (1)
Ответ банка
Райффайзен Банк
7 жовтня 2021, 11:07
Доброго ранку! Арешт на рахунок накладається та знімається за постановою виконавця, яка обов'язкова до виконання на всій території України. Іншими словами, якщо до Банку надійшла постанова про накладання арешту, оформлена належним чином, відмовитись від її виконання Банк не має жодних правових підстав. Крім того, рахунки зі спеціальним режимом використання (соціальні, зарплатні, пенсійні) Банк не відкриває, про це зазначено в правилах, які є невід'ємною частиною договору, що підписується з Клієнтом при відкритті рахунку. На будь-який рахунок можуть бути зараховані також особисті кошти Клієнта та такий рахунок підлягає арешту в загальному порядку. Для вирішення питання про зняття арешту, або отримання з арештованого рахунку коштів, які зараховуються як соціальні виплати, просимо звернутися до виконавця.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Фастів, вул. Соборна, 16. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Фастів, вул. Соборна, 16- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.