Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Заблокували кошти, розірвали договір та не повертають по регламенту

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Денис Волик 5 мая 2024, 1:54
Волик Денис Олександрович 15.11.00

20.04 Первів собі на картку кошти з картки іншного банку, після чого картка була заблокована, поспілкувавшись з службою підтримки в телеграмі надав докази того, що кошти мої (надіслав квитанції), також банк запросив довідку про доходи та ще купу всього, у підсумку банк вирішив розірвати зі мною договір та попросив заповнити заяву та надіслати їм фото заяви, заява була заповнена 22 квітня, сьогодні вже 5.05, кошти сказали за регламентом повинні бути перераховані напротязі 3 днів, прошу пришвидшити повернення коштів
Абанк
Ответ банка
Добрий день!

Банк діє згідно ст. 7, 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», тому змушений запитувати необхідні документи та аналізувати фінансові операції Клієнтів з метою виявлення фінансових операцій фінансового стану та/або змісту діяльності Клієнта, тому будь-які фінансові операції можуть вимагати підтвердження джерела походження коштів.

За результатом перевірки, Банком прийнято рішення, згідно з яким будуть розірвані укладені з Вами договори та закриті поточні рахунки, на підставі абзацу третього частини 1 ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а також відповідно до пункту Умов та правил Банку 3.3.11., де зазначено право Банку припинити договір в односторонньому порядку.

Ми завжди відповідально ставимось до питання регламентів та робимо все можливе для їх виконання. В деяких випадках, на жаль, може виникати черга та це призводить до збільшення строку переказу залишків коштів відповідно наданим реквізитам.

Ми взяли Ваше питання на контроль та вже передали його на пришвидшення. Зробимо все можливе для скорішого вирішення. Просимо очікувати зарахування коштів відповідно до наданих Вами реквізитів. За результатом Вас проінформують.

Комментарии - 1

+
+15
Валерка Котовский
Валерка Котовский
5 мая 2024, 16:30
#
Вы не обязаны ничего рассказывать банку, если вы не нарушили лимиты сгидно законодавста на которое ссылаются все банки, а именно, в месяц сумма оборота фин операций не должна превышать 400 т грн, ст 20 закона легализации и отмывания

https://minfin.com.ua/blogs/valeriicrypto/246035/

Так же банки не имеют права блокировать счёт без обгрунтованнойи пiдозры ст 21 ст 23, а именно, что конкретно какой пункт этого закона клиент нарушил и какие док-ва есть у банка, я пока не встретил ни одного банка который бы подавал запросы в органы и чёто там выяснял (как того требует закон), превышение служебных полномочий и не законные блокировки.

Так же банк не может разорвать договор если клиент не нарушил закон и писать власноруч ни какие заявы не нужно, можно составить позов в суд где вы 100% выиграете а банк потратит деньги на юриста, на судебный сбор + по цивильному кодексу можно стянуть % за каждый просроченный день который сумма была не законно заблокирована.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.7 43.5
USD 39.4 40.1
Все курсы банка

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.7 43.5
USD 39.4 40.1
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Абанк 💰 / Отзывы о Абанке 📝 / Заблокували кошти, розірвали договір та не повертають по регламенту