Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Нежин, ул. Станислава Прощенко, 2

Адрес:
Черниговская область, Нежин, ул. Станислава Прощенко, 2
Телефон:
0 800 500 500
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:15), тех.перерыв: 17:15-17:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
без оценки
7 августа 2016, 21:11
9 місяців назад я перестав користуватися картою даного банку, карта була для виплат зп. За цей період мені нарахували комісію за користування особистим рахунком в розмірі 86, 50 грн за цих 9 місяців не разу не прийшла смс про те що у мене борг, і з кожним місяцем плата збільшувалась. У відділенні банка консультант не пояснила чому не приходила смс про борг, і коли в касі платив 86,50 грн, комісія в касі банка склала 5 грн. Коли у консультанта запитав де я можу написати скаргу, вона мені видала брошурку в якій я можу написати скаргу, але місце для скарги настільки маленьке, що не вмістилось би і пари речень. Після цієї ситуації відношення до банка стало настільки негативним, що користуватися послугами банка я більше ніколи не буду.
Комментарии (4)
Ответ банка
Райффайзен Банк
8 августа 2016, 17:44
Шановний Клієнт!

Обслуговування карткового рахунку здійснюється Банком відповідно до умов договору на відкриття рахунку, укладеного з Клієнтом та діючих в Банку Тарифів.
Тарифи Банку у вільному доступі розміщені в прикасових зонах у відділеннях Банку, на сайті Банку за посиланням: www.aval.ua/personal/all_services/proposition/tarrifs/. Їх можливо дізнатися за допомогою операторів Інформаційного центру Банку.
Закриття карткового рахунку здійснюється на підставі письмової заяви Клієнта.
У разі, якщо Ви не писали заяву на закриття рахунку, комісія за обслуговування карткового рахунку утримується незалежно від наявності залишку на ньому коштів та здійснення операцій. Внаслідок цього, на рахунку може виникати негативний залишок (недозволений овердрафт).
Клієнт має самостійно контролювати стан карткового рахунку, отримуючи виписку по рахунку одним із способів, передбачених умовами договору.
Банк здійснює закриття карткового рахунку на підставі письмової заяви Клієнта, у випадку відсутності на ньому недозволеного овердрафту.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль».
Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отделения и банкоматы Райффайзен Банка в Нежине 🏦 / Отделение Райффайзен Банк: ул. Станислава Прощенко, 2, Нежин

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Нежин, ул. Станислава Прощенко, 2.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Нежин, ул. Станислава Прощенко, 2- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.