Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Шахрайський банк

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
radmila123 20 февраля 2024, 17:04
Отделение по адресу: Киев, ул. Пирогова, 7-7Б
13 лютого 2024 мені заблокували картку, а через годину надіслали з Райфайзен банку, повідомлення що банк розірвав зі мною договір без права якогось пояснення з моєї сторони. Лист був слідуючого змісту: «Припинення ділових відносин з боку банку. «Про запобігання та протидію легалізації(відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення». Після того на слідуючий день, 14.02.2024, я під'їхала до центрального офісу Райфайзен банку, де надала банку усі реквізити, у тому числі iban, для переказу грошей на рахунок іншого банку. Після чого погодили, що на протязі 12 банківських днів гроші будуть перераховані. Минуло 5 днів, і мені подзвонили із Райфезен банку, повідомляючи, що мій банк відмовився від отримання переказу. Я зателефонувала до мого банку, у якому мені повідомили, що ніяких переказів з Райфайзену не надходило. А потім почалися дзвінки від Райфайзен банку, примусового характеру, що начебто я зобов’язана до них з’явитися до 22.02.2024, аби надати їм інші реквізити іншого банку, а інакше вони гроші мені не повернуть, а мої кошти вони ще вчора списали. Саме так вони мені це пояснили. Теж мені, знайшли терористку, якій вже за 50. Куди саме я витрачаю гроші у них це все є: Аптека, продукти, миючі, комуналка, на тварину та інше. А отже, про який терроризм тут йде мова, взагалі не розумію. Тому дуже Прошу Мінфін, якось на них вплинути, для поверннення моїх власних коштів і припинення шахрайських дії з боку Райфайзен банку. Дякую.
Райффайзен Банк
Ответ банка
20 февраля 2024, 17:10
Добрий день!
Нам щиро прикро, що у Вас склалась така думка, кожен клієнт для нас особливий та цінний. При цьому, зазначаємо, Банк не блокує рахунки безпідставно.
Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ і неухильно їх дотримується, як і всі банки в Україні, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів.
Якщо на Ваш рахунок протягом останнього часу надходили поповнення у значній сумі, Вам може надійти запит, щодо надання підтвердних документів про ці зарахування, а саме — про походження зарахованих коштів. Якщо документи не надано вчасно, або надано не в повному обсязі рахунок блокується.
Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код) та зазначити адресу відділення в яке Ви звертались.
Очікуємо на зворотній зв’язок

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Комментарии - 1

+
0
natashaGra
natashaGra
20 февраля 2024, 21:38
#
Пишите жалобу в НБУ на действия банка. По другому никак
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться