Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Ковель, ул. Смирнова, 4

Адрес:
Волынская область, Ковель, ул. Смирнова, 4
Телефон:
+38 (03352) 7-10-18, +38 (03352) 7-10-20
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб: 09:00-13:00, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
16 сентября 2023, 17:14
За сім років двічі вимушена була співпрацювати з ощадбанком.Це жахіття.Сама неадекватна фінансова установа.Елементарна операція переказу коштів перетворилася на квест.Працівники повністю некомпетентні, знань нуль, десять працівників дають різну інформацію, жодна не відповідає дійсності, банк відправляє на горячу лінію, горяча лінія відправляє в банк.Як ітог квесту, переказ 20 тис зник в нікуди, ні відправник не отримав, ні отримувач, на звернення ніякої реакції.В жодному разі не рекомендую ніякої співпраці з цією установою.Це жахіття, а не банк.
Комментарии (3)
1
12 августа 2015, 19:29
Доброго дня! Прошу керівництво даного банку зреагувати на моє повідомлення. 12 травня 2015 року, я звернулась в Ковельське відділення «Ощадбанку» (м.Ковель, вул.Смірнова, 4) для отримання соціальної виплати, яка була перерахована на мій особистий рахунок 09 серпня 2015 року. Проте свої кошти я отримати не змогла, оскільки працівник банку (бейджика при собі в неї не було, а тому я не в змозі сказати її ПІП) приблизно півтори години переконувала мене в тому, що це неможливо, оскільки закінчився термін дії моєї картки. Спілкування даного представника з працівниками гарячої лінії та іншими спеціалістами банку результатів не принесло (вона їх ігнорувала). Спеціаліст даного відділення відмовилася приймати в мене заяву на видачу моїх же коштів, навіть після розмови з начальником, мотивуючи це тим, що в неї закінчився робочий день та немає часу, хоча на той момент було біля 16 год. Прошу розглянути дане звернення та притягнути працівника відділення до відповідальності задля уникнення такої поведінки в майбутньому.
Комментарии (4)

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Ковель, ул. Смирнова, 4.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Ковель, ул. Смирнова, 4- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.