Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Гадяч, пл. Мира, 12, пом. 5

Адрес:
Полтавская область, Гадяч, пл. Мира, 12, пом. 5
Телефон:
+38 (099) 795-60-90, +38 (053) 542-14-82, +38 (053) 542-34-70
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-16:30, перерыв: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
8 мая 2019, 16:16
Сьогодні 08 травня 2019 року, мені — клієнту банку, вкотре відмовили у видачі «теплого кредиту», аргументуючи це тим, що сума яка виділена на відділення закінчилася. З цим питанням я звертаюся вже другий рік і кожного разу не встигаю. Але, даний кредит отримують всі працівники банку, їх родичі та знайомі, люди при посадах і т. д., а прості клієнти, що отримують зарплату в Ощадбанку та дійсно потребують допомоги по даній програмі, є платниками податків у державі, мають чисту кредитну історію — отримують лише обіцянки і чергу в списку таких же самих позичальників. На гарячій лінії телефону 0800 210 800 — оператор сказала, що банк має право відмовити не надаючи пояснень! ЧОМУ!? Я не така громадянка, чи можливо даний кредит тільки для обраних багатих людей?
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
8 мая 2019, 16:57
Доброго дня!
Приносимо вибачення за не надані роз'яснення.
Співробітники банку обслуговуються аналогічно клієнтам і отримують такі самі послуги.
Відмовити не надаючи пояснень може кредитний комітет, а не співробітники відділень.
Вкажіть в особисті повідомлення ваше ПІБ та фінансовий номер телефону. Перевіримо інформацію.
3
15 марта 2019, 13:37
Уже три дні як не можу отримати субсидію замість дідуся, якому 81 рік. Всі документи в наявності.В перший день хотів розпитати працюючих, але всі хамовиті і чув я щось таке«Я не знаю, іди туди».
Після чого я простояв 3 години в черзі в кассу, а потім «Ця касса не обслуговує клієнтів по довіреності»
Другий день вже став в чергу на ту кассу, що треба. Об 13.50 коли прийшла моя черга, то працівник поставив табличку і сказав «Іди звідси, сьогодні вже не приймаю»
Третій день прихожу,і вуаля, довіреність не проходить, їм подавай діда в банк, який навіть з хати не може вийти. В черзі насиоу стоять пенсіонери по 65-80 років.
Коли я спитав у працівника банку, в чому справа, вона сказала«хочеш дізнатися-іди он туди» і показала пальцем на чергу.
Що мені робити????
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
15 марта 2019, 14:52
Добрий день. Дозвольте від імені банку принести вибачення за ситуацію, що з вами сталась. Ситуація, коли клієнту не надано змістовну інформацію з приводу його звернення і такі дії співробітників не мають місце бути. Згідно наданих у заявці даних зателефонуємо вам задля урегулювання ситуації.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Гадяч, пл. Мира, 12, пом. 5.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Гадяч, пл. Мира, 12, пом. 5- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.