Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Кременец, ул. Шевченко, 59

Адрес:
Тернопольская область, Кременец, ул. Шевченко, 59
Телефон:
+38 (08922) 6-32-98, (08922) 6-33-00
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:00, Сб: 08:30-13:00, перерыв: 13:00-14:00, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
26 января 2022, 19:26
Христос Рождається! З Новим роком!
Не вперше маю негативний досвід обслуговування в Ощадбанку! Сьогодні ще раз переконався що банк є ЖАХЛИВИМ. Банк не для людей! Кредо банку- «обдерти тебе як липку».
Треба було оплатити нотаріальні послуги на рахунки Ощадбанку. Було 14−15 платежів від 34 грн і до 1040 грн на загальну суму біля 2100 грн. Запитав в працівників скільки будуть коштувати послуги банку. За кожну квитанцію по 35 грн на загальну суму понад 500 грн. Тобто з 2100 грн + ще четверту частину на послуги банку. Це жахливо!!! При проханні працівників банку допомогти мені оплатити ці послуги через їхні термінали тому що там би комісія склала 50−100 грн за все. Отримав відмову від працівників бо вони не знають як такі платежі проводити, лише касир може це зробити.(Ну звісно, інакше і бути не могло би. Як так, працівники Ощадбанку не знають як проводити платежі в терміналі на свої ж рахунки? Це неприпустимо. Спробував сам провести ці платежі через термінал але не вийшло бо термінал просить ввести певний код платежу який притаманний тій чи іншій нотаріальній послузі. Звісно таку інформацію знає лише касир банку!))) Бо навіщо їм щоб люди самі оплачували такі послуги нотаріусів. Прийшлось йти до каси. 5 хв і більше 500 грн прибутку в банку.
Отака турбота про громадян!
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
27 января 2022, 8:53
Доброго дня! Ідеальний спосіб оплатити будь-які послуги — звісно ж, безготівковий. Мова йде про платежі в Ощад 24/7 — не потрібно виходити з дому для того, щоб провести платіж, а комісії мінімальні, або взагалі відсутні.

Ситуацію з оплатою в терміналі перевіримо більш детально та проаналізуємо. Дякуємо вам за зворотний зв'язок.
1
11 ноября 2020, 13:40
Я відкрила карту по довіреності для мами, 09.07.2020р. Картку відкрили платну, бо іншу «не відкривають». Оплату 80 гривень за виготовлення карти зняли з мого основного рахунку в той же день. Отримала карту тільки в кінці серпня. Карту відкривала в м.Почаїв. Це відділення закрили, бо не продовжено угоду про оренду приміщення. Обслуговує Кременецьке головне відділення. В Кременці карту отримала з надзвичайними зусиллями і наполегливістю. «Приємний» менеджер Тетяна декілька разів відправляла мене виясняти на гарячу лінію, а їх це не стосується. Я їй пояснювала, що на гарячій лінії мені повідомили, що я карту отримаю у цьому відділенні. Нарешті Тетяна «соблаговолила» пошукати мою карту, шукала довго і таки знайшла. Коли я вставила карту в термінал то побачила мінус 80 гривень. Я запитала чому мінус, коли оплату зняли з мого основного рахунку. Менеджер відправила мене виясняти в іншому місці. На гарячій лінії повідомляють, що такого бути не може. Тобто прямо мене звинувачують у брехні? Я завантажила pdf-файл квитанції і зробила скріншот з кабінету, де видно, що оплата була здійснена. Але де це виясняти не розумію. Відділення досі закрите. Тепер хочу взірець довіреності на закриття рахунку, щоб не переписувати декілька разів. І закрию і мамин рахунок і мій, котрим користуюсь довший час. Є й інші банки в Україні.
Комментарии (3)
Ответ банка
Ощадбанк
11 ноября 2020, 16:33
Доброго дня! Комісія за випуск додаткової картки стягується автоматично з рахунку, до якого її було випущено. Будь ласка, напишіть нам в приватні повідомлення ваше ПІБ та номер телефону, інформацію перевіримо.
1
24 декабря 2019, 22:07
З 9 грудня 2019 р по даний час висять на транзитному валютному рахунку гроші в Ощадбанку. Спочатку сказали, що старі рахунки не діють з 01.12.19( хоча вони ще діють по січень 2020 р. і це незаконна «примха» банку), 17.12.2019 було підтверджено переказ на новий рахунок, проте грошей ніхто не спішить зараховувати. Телефонують працівники банку і розказуюють різні історії, що не вказано UA і т.д., хоча підтвердження про правильно набрані реквізити їм було надіслано. Мене цікавлять такі питання: чи законно зберігати валюту такий довгий термін на невияснених платежах, чому по сьогоднішній день вона не повернена або не зарахована; та чому мені не було повідомлено про зміну рахунків
За тим Ощадом кримінал «плаче» за шахрайство. Хорошого нічого сказати не можна!
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
26 декабря 2019, 12:43
Доброго дня! Вже надавали відповідь з цього приводу.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Кременец, ул. Шевченко, 59.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Кременец, ул. Шевченко, 59- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.