Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Фастов, ул. Красноармейская, 8

Адрес:
Киевская область, Фастов, ул. Красноармейская, 8
Телефон:
+38 (04565) 6-23-76, +38 (04565) 6-11-77
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-16:00, Сб: 09:00-16:00, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
29 ноября 2022, 18:26
Крли розраховувався я в інтернеті, взяти той же алиэкспресс, порахував по їх курсу долара 48 баксві поповнив свою картку, пише мало коштів ари оплаті, а за мало коштів теж три гривні зразу собі забирають з картки, короче вишло при їх курсі вчора 37.12 за долар з мене за 48 доларів здерди 1845 гривень (49.70 в доларах), тому краще мати картку іншого банку і туди кошти закидувати для розрахунків в інтернеті і не тільки, бо це ще та обдираловка на рівному місці
Комментарии (4)
Ответ банка
Ощадбанк
30 ноября 2022, 14:54
Добрий день. При розрахунку гривневою карткою на закордонному ресурсі сума транзакції конвертується по курсу міжнародної платіжної системи (МПС) на день проведення операції. Сума, яка надійшла від МПС, блокується по курсу банківських платіжних карток на день проведення операції. Додатково блокується 1% від суми операції для уникнення несанкціонованого овердрафту за курсом НБУ на день проведення операції та списується по курсу Ощадбанку.
1 не засчитана
24 января 2022, 14:20
Від імені моєї матері, Назарчук Валентини Миколаївни, у відділення Ощадбанку було написано у серпні 2021 року заяву про шахрайське зняття коштів з соціального пенсійного рахунку — 4 транзакції, яке відбулося близько дванадцятої години ВНОЧІ, телефоном користується «кнопочним». Також додано заяву з поліції. Надати відповідь, куди було переведено кошти з рахунку без підтвердження власника рахунку, банк інформацію одразу не надав, тільки після проведення розслідування. Анулювати транзакції також не можливо! Через певний час банк проінформував листом власника рахунку, що зняття коштів з рахунку було вчинене з вини власника — розголошено інформацію реквізитів картки. Наголошую, що зняття коштів з рахунку проводилося у пенсіонера, ВНОЧІ о дванадцятій, при тому, що ні смс, ні дзвінків для погодження зняття коштів з банку не надходило, телефон- старенький «кнопочний «. Ціна питання близько дев’ятиста гривень, але для пенсіонера це вагома сума! Тепер банк за проведення розслідування зобов’язує пенсіонера сплатити 2000 грн. -розслідування провели за 4 шахрайські транзакції, просто зняти з карткового рахунку!!! Має бути офіційний документ, що ці прслуги платні і на який р/р сплатити у разі пред’явлення сплати власнику рахунку! Шановні, яке розслідування?! Підвищіть якість безпеки рахунків і не називаєйте те, що ви подивились куди надійшли кошти — розслідуванням!!! Як можна провести 4 транзакції із соціального рахунку ВНОЧІ без відома банку! А якщо провели розслідування, то письмово мали відзвітувати куди ж таки перераховано кошти шахраями!!!
Комментарии (11)
Ответ банка
Ощадбанк
24 января 2022, 17:41
Доброго дня!

В тарифах банку передбачено комісію за розшук (запит), підтвердження переказу за кожною операцією з використанням платіжної картки МПС Mastercard/Visa, яка оскаржується клієнтом та потребує звернення Банку до МПС (стягується за умови безпідставного оскарження операції), в одному запиті може бути відображена лише одна спірна операція — 500 грн. Посилання на тарифи: https://www.oschadbank.ua/cards-taryf

Провести операцію в мережі Інтернет неможливо без введення реквізитів картки та/або підтвердження одноразовим паролем з фінансового номеру телефону. В даному випадку рекомендуємо звернутись до правоохоронних органів для проведення розслідування. Банк зі свого боку надасть всю необхідну інформацію для його проведення.
2 не засчитана
2 июня 2020, 14:47
Доброго дня не знімають арешт з моїх рахунків лист про зняття арешту 27 травня надійшло у відділення Ощадбанку досьогодні ніяких змін немає.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
2 июня 2020, 15:19
Доброго дня! Банк проводить зняття арешту на протязі доби після отримання офіційного листа від виконавчої служби. Скоріше за все, ще не отримали листа для зняття арешту з вашого рахунку.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Фастове 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. Красноармейская, 8, Фастов

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Фастов, ул. Красноармейская, 8.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Фастов, ул. Красноармейская, 8- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.