Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Богородчаны, ул. Шевченко, 20

Адрес:
Ивано-Франковская область, Богородчаны, ул. Шевченко, 20
Телефон:
+38 (089) 226-33-58
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:15, перерыв: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
12 июня 2020, 16:03
12.06.20 звернулась в відділення банку для отримання нової зарплатної картки. Провівши годину часу в черзі на вулиці, ще близько 30 хв довелось витратити на марні пояснення працівниці чому я НЕ бажаю отримати кредитну картку. Аргументом на моє НЕбажання відкрити кредитну лінію стало те, що я молода і всяке в житті може бути, весь світ користується кредитами, десь сховаю картку і не буду користуватись, якщо не потрібно- хай лежить і т.д. Пояснивши працівниці, що я не маю часу для наступного візиту до відділення банку, щоб закрити той непотрібний і нав'язаний кредитний рахунок, бо працюю, отримала відповідь, що час знайду. Щоб забрати свої документи та зарплатну картку, підписала заяву на кредит. На прохання ознайомитись з умовами кредитного договору отримала відповідь: почитаєте на сайті. Через ощад24 заблокувала картку. Тепер на наступному тижні мені знову потрібно витратити як мінімум годину-півтора часу для закриття рахунку, а через місяць знову звернутись для уточнення інформації ( чи закрили рахунок). Обслуговування жахливе. Дякую за зіпсований день. P.S. А як гарно все починалось — «вас вітає ощадбанк»…
Комментарии (9)
Ответ банка
Ощадбанк
12 июня 2020, 16:46
Доброго дня! Перепрошуємо за спричинені незручності. Будь ласка, напишіть нам до приватних повідомлень ваше ПІБ, контактний номер телефону та до якого відділення ви звертались.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Богородчаны, ул. Шевченко, 20.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Богородчаны, ул. Шевченко, 20- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.