Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Львов, ул. Пасечная, 51

Адрес:
Львов, ул. Пасечная, 51
Телефон:
+38 (032) 251-01-08, +38 (032) 251-01-16
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-17:30, перерыв: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
13 января 2020, 14:27
На початку реорганізації банку видавалось все гарно.але нажаль робота змінилась в гіршу сторону.Загальні недоліки Ощаду на мій погляд… оплата і ціна за платіжну картку і термін виготовлення, відсутність можливості вирішення деяких питаннь безпосередньо в відділенні, відсилають в головне відділення, погана комунікація з іншими банками, оплата за перевірку балансу в терміналі\другий раз\ 3 гривні!!! шалені % за зняття готівки з банкомату, навязування кредиту на пенсійну картку\при чому відсутність підтвердження запиту\ маю на увазі що можна скористатись кредитом випадково і взнати про це тільки через деякий час наприклад через пів року.кредитну лінію навязують як обовязковий додаток до пенсійної картки\пенсійної!!!!!!!\ і ще є багато ,,-,, Тепер конкретно по відділенню Львів Пасічна 51.Працівники по роботі з Фізиними особами займаються якоюсь іншою роботою.7 раз за рік мав потребу поспілкуватись з данним працівником, 2 рази спілкування влаштувало,5 разів чекав від 10 ти до 20 хв. привідсутності черги!!! працівник робив абсолюно іншу роботу і практично завжди мене просили почекати в хамській формі.Термінал в цьому відділенні практично завжди працює не корректно\неодноразово звертав увагу на це працівникам, результат ..0..\термінал зависає коли є пік оплат комуналки.причому навіть вночі, коли навантаження немає і в інших відділеннях в цей час все добре.перевіряв особисто!\ внесення готівки це окрема тема, купюри приймає з 10 ти шт за першим разом 1 ну.процесс внесення коштів на картку або проплати готівкою займає купу часу.і нервів бо в результаті операції створюється чарга\в інших відділеннях термінали працюють чудово/ Відкрив рахунок в Ощаді бо відкрилось відділення поряд з домом, і поспішив. Нікому не пораджу цей банк.Буду радий якщо мій відгук комусь допоможе
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
13 января 2020, 15:28
Доброго дня! Хочемо зазначити, що перед встановленням тарифів, банк проводить детальний аналіз ринку банківських послуг. Тарифи банку є середньозваженими та відкритими. Кожен клієнт має можливість з ними ознайомитись як на нашому офіційному сайті, так і відвідавши відділення банку.
Щодо ситуації зі співробітником, просимо вас деталізувати нам до особистих повідомлень, як його звуть. Обов'язково проведемо перевірку ситуації!
5
17 июля 2019, 14:09
Хочу поблагодарить сотрудников банка Ощадбанк, на данном сайте, и работников отделения в городе Львов, ул. Пасечная 51, конкретно специалиста Виолетту, и главного менеджера, простите, не уверен или правильное имя, Анна Михайловна, за оперативность в решении моей проблемы
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
17 июля 2019, 14:48
Добрый день!
Благодарим за положительный отзыв.
Обязательно передадим слова благодарности сотрудникам отделения.
2
7 июня 2019, 19:06
Неприязне і хамське ставлення, не зустрічала такого ще в жодному банку. Це не стосується працівниць за касою, а от решта працівників дозволяють собі безтактовно обговорювати клієнтів, дико реготати, не мають жодних уявлень про правила хорошого тону. І це неодноразово мною помічалося, як по відношенню до інших клієнтів, так і до мене. Прошу директора банку провести роз'яснювальну роботу зі своїми працівниками, вони кидають тінь на Ваш банк і залишають негативне враження. Поведінка цих працівників швидше відповідає учням 3 класу чи працівникам балагану, та аж ніяк не працівникам банку. Ощадбанк, не псуйте собі репутацію, я Ваша постійна клієнтка, і зазвичай не залишаю поганих відгуків, але тут вже дійсно накипіло. Не розчаровуйте, будь ласка. З повагою.
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
10 июня 2019, 9:28
Доброго дня!
Приносимо вибачення за неналежну поведінку співробітників.
Обов'язково буде проведено роботу та додаткові тренінги на тему роботи з клієнтами.
Просимо вказати в особисті повідомлення адресу відділення, де помічені порушення, по можливості вкажіть ПІБ співробітників.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Львов, ул. Пасечная, 51.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Львов, ул. Пасечная, 51- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.