Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Киев, Столичное шоссе, 90

Адрес:
Киев, Столичное шоссе, 90
Телефон:
+38 (044) 259-31-90
Время работы:
Пн-Пт: 10:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3 не засчитана
17 апреля 2022, 12:15
У мене у Дії з’явилося повідомлення, що кошти 6500грн єПідтримки зараховано, але на карті Ощадбанку, що була оформлена для цього коштів немає. Служба підтримки Ощадбанку направляє до служби підтримки Дії. Куди були перераховані ці кошти? Як їх отримати?
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
17 апреля 2022, 12:38
Доброго дня. Банк перераховує кошти одразу ж після фінансування. Спробуйте, будь ласка, звернутися до служби підтримки порталу Дія для перевірки заявки.
3
31 октября 2020, 12:09
Я клієнт відділення, столичне шосе 103, Звати мене Марія Миколаївна! ваши хамки касири! Косенко Олена та Валентина Таардович! Хочу вам виразити незадоволення ваших робітників касирів робітників, вони завжди незадоволені, завжди нехтують своїми посадовими обов'язками!!! Відділення закривається на 10 хв раніше, мотивуючи тими що їм треба до дому. І взагалі Косенко Олена ніколи не допомагає клієнтам,і часто матюкається, я працюю на організації поруч, і мені неодноразово приходилося чути, як вона покривала матами клієнтів, які хотіли здійснити послуги. І ще! Їхній співробітник (не пам'ятаю як звати), ніколи не відмовляється допомогти, хоча і сидять дівчата одна красива чорнява Юля бо я її знаю горда сильно і занадто, але завжди йде допомогу та Катерина дуже ввічлива та привітна дівчина, найкраща в даному відділені. Прийміть міри до свого відділення! Я людина у віці, і мені не байдуже, бо я тут живу, і ваше відділенні мене влаштовує! Але ваші касири — це люди нахабні і злі! Дякую!
Комментарии (4)
Ответ банка
Ощадбанк
31 октября 2020, 16:24
Доброго дня! Вдячні вам за зворотній зв'язок і просимо вибачення за неякісно наданий сервіс. Ситуацію у відділенні обов'язково перевіримо задля уникнення подібних випадків надалі.

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Киев, Столичное шоссе, 90.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Киев, Столичное шоссе, 90- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.