Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Це не банк , це -жах!!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Ольга Чужко 15 января 2024, 15:59
Мені не пощастило, влаштувалася на роботу де зарплатний проект саме в банку «снес»
Після звільнення вирішила закрити рахунок, це було на початку грудня 2023 року. Я впевнилась що на картці та на рахунку «0» в додатку натиснула закрити картку та закрити рахунок після чого отримала повідомлення «операція виконана успішно, ваш рахунок буде закрито протягом 40 днів». І тут все почалося:
Я зломала та викинула картку так як я її закрила, видалила додаток вже і забула про цей банк, як в січні цього року прийшло повідомлення «Ваш рахунок не закрили сплатіть 8.14грн». Не довго міркувала, одразу подзвонила в банк за уточненнями: відповідь була така «Ви не могли закрити картку у додатку так як в вас був мінус», але як я писала раніше був «0» і в додатку написало що операція виконана успішно. Звідки цей мінус на зарплатній картці мені також не пояснили. Але після розмови в 20 хвилин, оператор запевняв, що можливо помилка і все вирішать та закриють рахунок.
Я знов вже забула про той банк, як сьогодні надійшло смс, що на мій рахунок накладено арешт тому рахунок не закрито. Я пів ранку намагалася вияснити звідки, чому і т п- мені оператор відповів, що для деталей потрібно звернутися в мін'юст, що банк не володіє інформацією. На протязі години мені вдалося дотелефонуватися в мін'юст за рекомендацією оператора банка. Згаїла свій час, мін'юст відповів, що по ваших даних нічого нема в базі, в мін'юсті притензій нема і не накладали вони арешт на мій рахунок. Ну і тут знов мені довелося звертатися в банк, мені сказали почекати 30 хвилин, я зачекала, відповіді так і не отримала ((((Потім знов сказали зачекати …і ось так чекаю не зрозуміло чого.
Мін'юст сказав, що по запиту в виконавчу службу банк передає рахунки, а тільки після цього накладається арешт на рахунок, непрофесійність операторів даного банка просто лякає… Відповіді не дочекатися… На питання кому ви передали рахунок мій мені також не відповіли…
Є в мене не один знайомий які судилися з цим банком і вигравали суд.
Я не розумію хто в загалі користується їхніми послугами …Це безглуздо…
Можу сказати одне ні дай Бог ще раз потрапити в пастку цього НЕДОБАНКУ!!! Це ДНО!!!
Сенс Банк
Ответ банка
Sense Bank 16 января 2024, 9:17
Добрий ранок! На жаль, від вас так і не отримали у приватних повідомленнях персональних даних для перевірки та аналізу ситуації, яка виникла. І на жаль, із-за цього відповідь буде не повною, без можливості деталізації нарахувань по картці.
Дійсно, картку можна закрити у Sense SuperApp, проте закривається вона 30 днів. Тобто, на момент подачі запиту, сама картка анулюється, а рахунок заморожується. Після чого клієнт очікує 30 днів, і потім отримує СМС, що його рахунок успішно був закритий.
Чому рахунок може не закритися? Ви проводили операцію оплати, вона проходить по рахунку (до 3-х робочих днів), і саме в цей час робите запит на закриття. Додатково у вас по операції може бути досписання (наприклад, сума оплати збільшилася), отже виникає заборгованість, яку потрібно сплатити, щоб була можливість закрити рахунок.

Щодо арешту, на жаль, немає можливості перевірити без ваших даних. Але щоб хотів уточнити, що по рахунку арешт може бути накладено згідно з Постановою про арешт коштів державним або приватним виконавцем, і арешт може бути накладено на будь-який рахунок у банку.
Перевірити, чи є виконавче провадження ви можете на сайті Міністерства юстиції за посиланнями:
▪️ https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors — для пошуку введіть свій РНОКПП або своє прізвище та ім'я;
▪️ https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors — для пошуку введіть номер виконавчого провадження;
▪️ у застосунку Дія — для пошуку перейдіть у «Сервіси», натисніть «Виконавчі провадження». Додатково є можливість дізнатися суму заборгованості та сплатити її.

Я дуже сподіваюся, що ви напишите нам у приватні повідомлення і я особисто зможу перевірити ваші дані та повністю допомогти вирішити ваше питання 💙

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️

Комментарии - 5

+
0
Sense Bank
Ответ банка
Sense Bank
15 января 2024, 16:18
#
Добрий день! Ситуація, яка виникла, не із приємних. Але не буду зволікати, а вже поспішаю до вас у приватні повідомлення.
Для повного аналізу ситуації мені потрібні ваші дані.
Обіцяю, повністю розібратися в цій ситуації та вам допомогти!

Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️
+
0
Ольга Чужко
Ольга Чужко
16 января 2024, 9:41
#
Отже історія така,мені оператор банку надав таку інформацію «Дякую за очікування. На ваші рахунки накладений арешт згідно з постановою про накладання арешту ВП№ 71423757 від 2024−01−10T09:35:13 Голосіївський відділ державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) на суму 930.00 UAH По причині даних обмежень закрити рахунки зараз недоступно. Вони заморожені і закриються автоматично після зняття арешту. Арешт з рахунку буде знятий автоматично протягом 1 робочого дня з моменту надходження в банк постанови про зняття арешту від виконавця, тому для узгодження даного питання вам потрібно звертатись до виконавця. Дізнатися контактні дані виконавця та номер виконавчого провадження (ВП) ви можете на сайті Міністерства юстиції за посиланням: erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors На сайті введіть свій ІПН або своє прізвище та ім'я Дізнатися суму заборгованості, отримати копію листа про накладення арешту та причини арешту ви можете у виконавця. Номер Контакт-центру Міністерства юстиції для консультацій: 380 44 364 23 93″
Як я писала вище в мін'юсті це не підтвердили.
Після чого я купу разів задала питання хто чому і куди передав мій рахунок після чого на нього наклали арешт.
В вечері того ж дня надіслали мені що арешт накладено помилково…дослівно»
Отже, відділ арештів повідомили, що у вас немає арештів на рахунках. Тому, може не хвилюватися ваші рахунки будуть закриті. Вибачте, будь ласка, що змусили вас турбуватися
16:26″
+
+1
Pumbovik
Pumbovik
15 января 2024, 18:23
#
Потому что альфабанк даже на дебетовых картах списывает абонплату в минус и подключал платное смс-информирование, после закрытия счета и карты обязательно сгенерируйте справку в проге об закрытии счета
+
0
Ольга Чужко
Ольга Чужко
16 января 2024, 9:42
#
Дякую, обов’язково це зроблю. Бо з цим НЕДОБАНКОМ мона проблем не обібратись.
+
0
Ольга Чужко
Ольга Чужко
16 января 2024, 9:44
#
«Помилково накладений арешт» арешт якого в базі ні де не було, і про який ні хто не знав окрім банку!!!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43 43.6
USD 39.55 40.05
Все курсы банка

Курс валют в Сенс Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43 43.6
USD 39.55 40.05
Все курсы банка