Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Балта, вул. Любомирська, 187-А

Адреса:
Одеська область, Балта, вул. Любомирська, 187-А
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
15 лютого 2024, 16:50
Доллары 2003 2006 нигде не берут, приват это знает, но спихывает только их. Люди не все это знают. ПОСЫЛАЙТЕ ИХ ВМЕСТЕ С ЭТИМИ ГРЕБАНЫМИ ДОЛАРАМИ.
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
15 лютого 2024, 17:32
Вітаємо.
ПриватБанк здійснює видачу валюти згідно з чинними вимогами Національного Банку України. Всі банкноти без ознак підробки чи значного пошкодження придатні для операцій видачі готівки, без жодних обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти і їх номіналу. Банкноти доларів США, які були емітовані з 1996 по 2013 рік, знаходяться в обігу в Україні. Виведення з обігу таких банкнот не заплановано найближчим часом.
Також зазначимо, що у відділенні Банку видаються купюри, які попередньо пройшли перевірку, відповідно, під час видачі пропонуються платіжні купюри.
У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Балті 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Любомирська, 187-А , Балта
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Балта, вул. Любомирська, 187-А . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Балта, вул. Любомирська, 187-А - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.