Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Калуш, ул. Звонарская, 17

Адрес:
Ивано-Франковская область, Калуш, ул. Звонарская, 17
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
20 декабря 2019, 22:21
Багато років користуюсь приватом, були й депозити, постійно розраховуюсь paypass їхніми картками, бо постійно проблема з зняттям готівки, черги.Після перевипуску універсальної зняли повністю кредитний ліміт і відповідно оплата частинами, не збільшують після заявки.Спеціально провірила кредитну історію, вона не маленька і всі кредити закриті.Оператор сказав несіть документи в відділення на майно, загран паспорт, довідку про доходи.Абсурд, користувалась цим банком тільки з однієї причини-не потрібно носити кучу папірців, оплата частинами і зручний додаток.Зайшла в монобанк, зразу відкрили ліміт без питань без ніяких довідок
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
21 декабря 2019, 8:38
Доброго ранку!
Ми розуміємо, що зміна кредитного ліміту на картці без Вашої ініціативи неприємна. І разом з тим, давайте подивимося на це з іншого боку, рішення ще може бути змінено в майбутньому.
Для цього:
— продовжуйте активно користуватися послугами і продуктами банку, особливо карткою Універсальною;
— можете надати документи, що підтверджують доходи.

Виконання цих простих рекомендацій, значно збільшує шанси на отримання потрібного Вам ліміту. Ми обов´язково відправимо Вам повідомлення про зміну ліміту.
2
29 августа 2017, 2:08
Вирішив взяти теплий кредит.
В магазині оформив оплату частинами, взяв рахунок фактуру пішов в банк, подав заявку на теплий кредит.
Заявку в банку відмовили, держава перестала фінансувати теплі кредити.
В мене такі запитання:
Чому ви заставляєте спочатку оформляти оплату частинами, а після того подавати заявку на теплий кредит? Як бачите держава мені відмовила, і відмінити оплату частинами не можна. Хто мені тепер компенсує 35%?
Комментарии (15)
Ответ банка
Приватбанк
29 августа 2017, 13:49
Шановний VladimirKaz, програма «Теплий кредит» призупинена у зв'язку із вичерпаним лімітом фінансування Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України. На жаль, точні строки відновлення відсутні.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Калуш, ул. Звонарская, 17 .  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Калуш, ул. Звонарская, 17 - конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.