Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Локачи, ул. Ивана Франко, 11

Адрес:
Волынская область, Локачи, ул. Ивана Франко, 11
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (касса: 08:30-17:30, перерыв: 12:30-13:30), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
25 декабря 2019, 15:05
Звертався на гарячу лінію в чат24 в приват 24 Дуже вдячний операторам за швидку відповідь по реструктизації боргу.За три хвилини детально дали відповідь дуже задоволений
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
25 декабря 2019, 17:05
Добрий день!
Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ваше питання було успішно вирішено. Задоволений Клієнт — це показник нашої роботи, і ми раді бачити, що докладені нами зусилля дають свої плоди.
3
1 ноября 2019, 12:31
мала нещастя купувати білети в приватбанку через термінал, термінал почав глючити.працівниця банку кілька разів відміняла операцію, в результаті при роздруковці квитків виявилось що не той рейс що потрібно. на моє запитання, що робити?, працівниця сказала звоніть на гарячу лінію і сіла за стіл приймаючи наступних клієнтів...20 хв дзвінок на лінію пояснення як мені повернути квиток… нерви… музика в слухавці..80 грн втрат за повернення… а могла працівник банку просто сказати що є архів квитків і можна квиточок ВІДМІНИТИ… якщо не гроші то хоча б нерви не були б втрачені.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
1 ноября 2019, 13:49
Добрий день!
Описаний Вами випадок потребує ретельної перевірки. Дозвольте нам її провести.
Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. Про рішення Вам повідомлять відразу, як тільки будуть результати.
З повагою, ПриватБанк.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Локачи, ул. Ивана Франко, 11.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Локачи, ул. Ивана Франко, 11- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.