Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Хуст, ул. Карпатской Сечи, 38

Адрес:
Закарпатская область, Хуст, ул. Карпатской Сечи, 38
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерыв: 12:30-13:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
10 мая 2024, 1:13
В банку примушують підписувати електронний договір, залишати електронний підпис. Я відмовляюся і вимагаю щоб договір для мене був в паперовому вигляді і підписувати я буду лише на папері. Мені відмовляють в цьому.
Згідно законодавства України я сама можу вибрати в якому вигляді я маю складати договір.
Також не можу отримати переказ коштів на своє імʼя, бо мені їх не видають без електронного підпису.
Чому порушують мої права?
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
10 мая 2024, 9:55
Вітаємо.
На жаль, за даними вказаними у відгуку, нам не вдалось ідентифікувати вас. Вже звертаємось до вас у особисті повідомлення, для того, аби уточнити деталі та допомогти розібратися в ситуації.
1
28 сентября 2021, 18:51
Доброго дня. Не знаю чи і в інших відділеннях приватбанку таке але в м. Хуст просто жах. Черги по 25−40 людей кожен день (вже майже рік там така ситуація). Персонал таке відчуття що набирали з найближчого ринку або просто з вулиці. Не компетентні і більш ніж пів години тратять на одного клієнта. З 5 столиків працюють лише два. Це відділення завжди повне людей (таке рідко де побачиш) люди просто один на одному і 90% з них без распіраторів (як і самі працівники банку). Це просто страшно дивитись як в черзі мліють і обливаються потом старші жіночки й бабусі. Ну невже у вас нема контролю якості і хоч якогось контролю?!?
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
28 сентября 2021, 19:48
Ми дуже стурбовані тим, що у вас накопичилося стільки негативу. Хочемо звернути вашу увагу, що більшість операцій ви можете провести без відвідування відділення.
Ми постійно працюємо над тим, щоб скоротити черги, розширюючи і удосконалюючи віддалені сервіси — Приват24, мобільні додатки під різні послуги тощо. Це допоможе вам ефективно використовувати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання потрібної вам операції.
Повідомте, будь ласка, нам, яка операція вас цікавить, і ми зможемо підказати, як провести її, не витрачаючи свого часу на поїздку до відділення.
1
30 марта 2021, 8:38
Вирішили відкрити рахунок. Прийшли в відділення в м. Хуст вул. Карпатской Сечи, 38 там нас прийняли дали контракт сказали де підписати. На прохання дати час хоча б пробігтись по тексту щоб знати що підписую дівчина почала говорити що я ображаю їх і приват банк своє недовірою.
Сфотографували з паспортем в руках (хоча це маразм і порушення закону України але пропустимо це) і сказала «це все. Допобачення»
На моє прохання видати копію контракту що я підписав сказала «ми не видаємо копії». Нажаль прийшли за дві години до закриття і головної відділу не було на місці щоб вирішити це питання
Це як зрозуміти? Приват економить на папіреві? Чому мені не видають копію мого ж контракту з банком?!?
Комментарии (29)
Ответ банка
Приватбанк
30 марта 2021, 10:34
Добрий день!
На жаль, вказаних вами у відгуку даних недостатньо, щоб ми могли вас ідентифікувати та перевірити інформацію за вашим зверненням у відділення. Тому ми звернулись в особистому повідомленні для уточнення контактних даних.
Що ж до договору, то ви можете ознайомитись з Умовами та Правилами надання банківських послуг на нашому сайті https://privatbank.ua/, а в Приват24 зайшовши в налаштування картки можна завантажити документ, підписаний при оформленні картки натиснувши на кнопку «Заява про приєднання до Договору».
5
25 января 2021, 8:42
Хороше обслуговування, дуже приємні працівники, працюють швидко і якісно
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
25 января 2021, 9:14
Доброго ранку!
Дякуємо, що ви з нами. Будемо продовжувати й надалі радувати вас якісним обслуговуванням!
без оценки
10 мая 2016, 19:29
Я вчора пересилала гроші одній особі на карточку, замовляла через інтернет подещо і потрібно було гроші їй переслати. Набрала на терміналі 178 грн а положила 180 грн, а мені після цього пише 127 грн разом 130 грн. на 50 грн мене термінал надурив.номер чека 09052016103803
Комментарии (1)
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Хусте 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Карпатской Сечи, 38, Хуст

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Хуст, ул. Карпатской Сечи, 38.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Хуст, ул. Карпатской Сечи, 38- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.