Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Винница, ул. Хмельницкое шоссе, 13

Адрес:
Винница, ул. Хмельницкое шоссе, 13
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1 не засчитана
21 сентября 2020, 19:02
Відповідно до відомостей, що оприлюднені Фондом гарантування вкладів фізиччних осіб, ПриватБанк входить до банків-агентів Фонду гарантування вкладів, підключених до Автоматизованої системи виплат і відповідно починаючи з 11 вересня поточного року даний банк повинен здійснювати виплати коштів вкладникам неплатоспроможного АТ АКБ «Аркада».
Але що ми бачимо по факту? При звернені по вищезазначеному питанню до одного з відділень, що розміщене у м. Вінниця по вул. Хмельницьке шосе, 13, фахівці банку просто відмахнулись, відповівши, що жодних вказівок та розпоряджень не отримували. І навіть на прохання уточнити це питання у власного керівництва відповіли категоричною відмовою. Хочу зауважити що до них звернулась людина похилого віку, інвалід 2-ї групи, яка бажає отримати кошти, що відкладала собі, як додаткову добавку до пенсії. Навіть ця інформація ніяк не вплинула на працівників банку і на цьому розмову продовжувати вони вімовились преключившись на інших клієнтів.
Питання до керівництва банку — це цілеспрямована політика банку по відношеню до клієнтів чи то «чудова» та «високваліфікована» підготовка персоналу?
P.S. По факту зверталась моя сестра, Рудик Зоя Василівна.
Комментарии (2)
Ответ банка
Приватбанк
21 сентября 2020, 20:41
Нам дуже прикро, що після звернення до відділення залишилось таке враження. Для нас дуже важлива клієнтоорієнтованість всіх наших співробітників. Обов`язково розберемося в зазначеній ситуації. За результатом додатково повідомимо вашу сестру.
5 не засчитана
3 июля 2018, 14:32
За яких умов та при яких сумах боргу банк може подати до суду?
Комментарии (6)
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Виннице 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Хмельницкое шоссе, 13, Винница

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Винница, ул. Хмельницкое шоссе, 13.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Винница, ул. Хмельницкое шоссе, 13- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.