Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Доманевка, ул. Зеленая, 69

Адрес:
Николаевская область, Доманевка, ул. Зеленая, 69
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:00 - 17:00, перерыв кассы: 13:00-14:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
7 февраля 2022, 16:24
Жахливо. Відмовили 75-річній бабусі в оформленні УНІВЕРСАЛЬНОЇ картки, як тільки почули, що вона має використовуватися для ЩОРІЧНОГО переказу коштів за аренду пая, аргументувавши тим, що це ОДНОРАЗОВИЙ (??) переказ. КАРТКА УНІВЕРСАЛЬНА, яка вам різниця, як часто буде відбуватися переказ! Із вичайні співробітниці, і адміністратор — хамки. Прошу звернути на це увагу і фінансово вплинути на їх поведінку.
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
7 февраля 2022, 17:38
Добрий день.
Йдемо до приватних повідомлень, щоб уточнити ваші дані, та детальніше розібратися в ситуації.
3
4 сентября 2020, 13:49
03 вересня я звернулася у відділення для заміни зарплатної картки (строк старої картки закінчився). Мені не змогли замінити картку банк відмовив мені в обслуговуванні, без надання пояснень. Я головний бухгалтер районної ради, через свій приват я заходжу у приват бізнес і обслуговую свою свою організацію, мені незрозуміло як надалі працювати. Мій чоловік голова ФГ який також є клієнтом приватбанку. Я буду вимушена клопотати у припинення обслуговування у вашому банку районної ради і ФГ. Дякую
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
4 сентября 2020, 15:36
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. По результату Вас проінформуємо.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Доманевка, ул. Зеленая, 69.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Доманевка, ул. Зеленая, 69- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.