Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Львов, ул. Лычаковская, 8

Адрес:
Львов, ул. Лычаковская, 8
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
3 октября 2020, 10:20
Витратив багато часу щоб зрозуміти що відділення банку зачинені, а в інтернеті і на дверях банку написано що все працює
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
3 октября 2020, 11:39
В суботу та неділю відділення не працюють. Вибачте за незручності. На сайті http://map.pb.ua відображено актуальний графік роботи відділень. Хочемо звернути вашу увагу, що більшість операцій ви можете провести без відвідування відділення. Повідомте, будь ласка, нам, яка операція вас цікавить, і ми зможемо підказати, як провести її, при цьому не витрачаючи свого часу на поїздку до відділення. У банку доступний дистанційний функціонал по більшості функцій — це допоможе вам ефективно використовувати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання потрібної вам операції.
3
13 мая 2020, 1:12
Відкрив я онлайн минулого місяця поточний рахунок (ФОП). При відкритті помилково обрав відділення у Маріуполі (ДОНЕЦЬКЕ РУ АТ КБ 'ПРИВАТБАНК'), хоча сам проживаю і ФОП оформлений у Львові. Не думав, це виявиться проблемою. І навіть «професійна» онлайн підтримка двічі мені стверджувала «не переживайте Ви можете обслуговуватися у будь-якому відділенні». АЛЕ… коли 7 травня мені на рахунок поступила оплата з послуги і я спробував її частково вивести на власну карту для виплат — мій платіж заблокували без пояснення причин. Так само неможливо зняти кошти з рахунку за допомогою ключ-карти до рахунку. Сьогодні після 4 годин переписування з онлайн-підтримкою нарешті мені пояснили, що платіж не проводиться, бо ДОНЕЦЬКЕ РУ АТ КБ 'ПРИВАТБАНК' виявляється це зона АТО.
ЩО? Чи є якісь законодавчі обмеження? Чому про це не попереджається ні при відкритті рахунку, ні в «Приват24»?
Що ж далі? Декілька дзвінків на гарячу лінію і мені повідомили що потрібно піти у відділення і написати заяву на перебранчування. Ніби питання вирішується за 1-2год. Так я і зробив, пішов у найближче відділення у Львові і… менеджер після довгих консультацій з головним офісом каже, що перебранчування неможливе!!! Все що він може зробити — це спробувати відкрити додатковий рахунок у Західному ГРУ і коли цей рахунок буде вікдрито ( може через 5 днів, але це не точно), то можна буде спробувати! перекинути на нього залишок коштів (напевно якщо теж не заблокують).
Отже, ПриватБанк без жодних правових обгрунтувань обмежує моє право користуватись моїми коштами. Чіткого шляху і термінів по вирішенню цієї ситуації поки що не бачу і працівники Привату мало сприяють у цьому.
Що я очікував? Очевидно, що після стількох витрачених годин — моє питання вирішено і я маю доступ до своїх коштів. Не сталося.
Комментарии (4)
Ответ банка
Приватбанк
13 мая 2020, 11:13
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
5 не засчитана
29 ноября 2018, 17:02
Дякую за обслуговування у відділенні на вулиці Личаківська, 8, м. Львова.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
29 ноября 2018, 17:09
Шановний Автор!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми намагаємося надати максимально зручний сервіс, за допомогою якого наші клієнти зможуть комфортно почувати себе за будь-якої ситуації. Задоволений клієнт – це показник нашої роботи, і ми раді бачити, що зусилля, які ми докладаємо, приносять свої плоди.
З повагою, ПриватБанк.
5 не засчитана
26 октября 2018, 12:11
Дякую за обслуговування у відділенні на вулиці Личаківська, 8, м. Львова.
Написать комментарий
Ответ администратора
Минфин
29 октября 2018, 16:27
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 29.10.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Львов, ул. Лычаковская, 8.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Львов, ул. Лычаковская, 8- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.