Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Харьков, пр-т Науки, 38

Адрес:
Харьков, пр-т Науки, 38
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
4
18 сентября 2023, 19:30
Доброго дня!
Мене звати Кісельова Юлія Олександрівна.
Шановні представники банку, Ви закрили мій рахунок без будь-якого попередження. Я дуже розчарована таким ставленням. 08.2023 я не змогла зайти до свого кабінету в Приват24, написала в підтримку і мені відповдають що зі мною розірвано договір! До цього моменту мені заблокували рахунок та сказали що-«це технічний момент, почекайте 7 днів»… після цього не було попереджень про розрив договору.
В мене залишились кошти на рахунку, я хочу їх перерахувати на рахунок в іншому банку. Але підтиримка мені відповіла, що це можливо тільки у відділенні банку.
Немає змоги звернутись у відділення банку бо знаходжусь у Латвії.
Прошу банк підти мені на зустріч та перерахувати кошти дистанційно.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
18 сентября 2023, 20:23
Вітаємо.
У своїй діяльності банк керується виключно вимогами чинного законодавства України та нормативно-правовими актами Національного банку України, що регулюють відносини в сфері банківської діяльності. Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення' банк, як суб'єкт первинного фінансового моніторингу, зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення.
На жаль, ваше обслуговування у банку обмежене. При розірванні ділових відношень клієнту надається можливість переказу залишків до іншого банку. Додатково вам була направлена офіційна відповідь з даного питання.
Для перерахування залишку ваших коштів на рахунку (ах) в банку, вам чи вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі:
● реквізити рахунку (ів), відкритого в іншому банку на ваше ім’я;
● документи, що підтверджують повноваження розпоряджатись рахунками;
● документи, що посвідчують особу;
● документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та містить реєстраційний номер облікової картки платника податків України;
● заяву про перерахування залишків коштів.
5 не засчитана
9 января 2023, 23:03
Оформил страховку в приватбанке, когла обратился по случаю операции — удаление грижи на позвоночнике и установка металлоконструкции, стоимость металлоконструкции только 52 000 грн, предоставил все документи — страховая компания посчитала не страховим случаем! Страховка включала в себя военние риски, я — доброволец, ухудшение и грижу получил во время служби на войне.Не ведитесь на єти страховки — все лохотрон, причем узаконений! Приватбанк предлагает сирахование — деньги дерут, страховки не платят! Есть еще пару серьезних случаев — ничего не виплатили!
Комментарии (5)
Ответ банка
Приватбанк
10 января 2023, 10:05
Вітаємо. Вже звернулись до вас у особисті повідомлення для того, щоб уточнити контактні дані та розібратись у ситуації.

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Харьков, пр-т Науки, 38.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Харьков, пр-т Науки, 38- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.