Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк який не може відповідати за квитанції які вони надають

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
KarinaMorf 10 мая 2024, 21:35
Продавала я свій годинник на олх, сума не велика 700 грн, але мені написала людина яка відразу захотіла відправити по передоплаті кошти, я дійсно здивувалась але погодилась бо мені ж краще, а він не хотів переплачувати на нп кошти за наложку, він начебто відправив кошти з А-Банку мені на картку іншого банку та надав квитанцію, я сказала що дочекаюсь поки прийдуть кошти і піду відправлю, другий день, а коштів так і не надійшло, а він стверджує що оплата пройшла успішно. Я звернулась до свого банку вони більш детально перевірили та платежу ніякого не надходило, хоча реквізити вказані вірні. Хотіла перевірити квитанцію на державному сервісі перевірки квитанцій, (https://check.gov.ua)і ось тут почалась просто жесть… Для того щоб перевірити квитанцію на цьому сервісі потрібно ввести 16 символів які прикріплені до цієї квитанції щоб визнати її дійсною. Так як в квитанції яку мені відправа відправник такого коду не було. Я звернулась сама до, А банку для уточнення того чи можна отримати цей код, щоб підказати відправнику де він може його взяти, щоб він відправив його мені, тому що в інших банках по типо того ж самого моно, він пишеться просто в квитанції.В, А банку код квитанції відсутній взагалі при п2п переказах, там є лише номер квитанції за яким не можна перевірити нічого. На моє питання як перевірити квитанцію на її дійсність, мені відповіли що квитанція з печаткою та підписом є підтвердженням оплати. Ми зараз живемо у світі цифрових технологій, де ви будь який пдф файл, можете конвертувати у джпег, відфотошопити КВИТАНАЦІЮ З ПЕЧАТКОЮ ТА ПІДПИСОМ, і знову конвертувати його у пдф і відправити як дійсну квитанцію. Це хвилина часу. Я пояснюю це дівчинці яка працює в чаті, вона мені повторює одне й те саме, про квитанцію з печаткою та підписом що вона дійсна і т.д

У результаті я не можу бути впевнена у відправнику, він думає що шахрайка я, а я думаю що шахрай він.

А банк, ви підтримуєте шахраїв таким чином, тому що ваші і не тільки ваші клієнти не можуть перевірити квитанції яку ви надаєте, і бути впевненими що їх не обманюють.
Подавати заяву в поліцію і не бути впевненими що ваша квитанція це підробка або не підробка сенсу немає, бо це неможливо перевірити. Ви пробили дно так сильно, що я людина яка ніколи жодного відгуку не написала, та сама працюю в сфері обслуговування і дуже розумію що таке скарги клієнтів, приділила час на реєстрацію на Мінфіні щоб написати про вас поганий відгук, та закрити всі свої картки у вашому банку.
Абанк
Ответ банка
Підтримка Абанку 11 мая 2024, 14:22
Добрий день!

Ми ретельно працюємо над унеможливленням шахрайських дій в нашому Банку, саме тому ми прагнемо детально розібрати Вашу ситуацію, і допомогти в її розв'язанні.

Ми відправили Вам в особисті повідомлення інструкцію для подальших дій, щоб вирішити питання. Будемо дуже вдячні, якщо Ви надасте відповідь.

Сподіваємось Ваше рішення не кінцеве, будемо раді співпраці з Вами.

Комментарии - 12

+
0
natashaGra
natashaGra
11 мая 2024, 7:29
#
Это вообще новый прокол банка. Ранее на квитанции никто не смотрел. Опасный банк
+
0
Три літри
Три літри
11 мая 2024, 7:49
#
Це взагалі не прокол банка.

check.gov.ua відпочатку не дуже розумна ідея Дубілета оскільки відправлення грошей зовсім не означає шо вони будуть обовʼязково зараховані на рахунок отримувача.
+
0
Три літри
Три літри
11 мая 2024, 7:39
#
П2п переказам не потрібна підтримка на сервісі check.gov.ua оскільки самі перекази виконуються за секунди, максимум хвилини.

check.gov.ua відпочатку був потрібен як костиль що виправляє лінь та повільну роботу державних органів та банків при роботі з банківськими переказами які можуть виконуватись і годину, і більше. А в неробочий час банків та на вихідні можуть взагалі підписати десь на шляху для отримувача.

А-банк має код квитанції на банківських переказах, наприклад на кожній оплаті комунальних послуг зробленій мною в минулому місяці він є і при перевірці на check.gov.ua показує інформацію по цьому платежу.

Але як вже сказав для переказів на картку він зайвий: гроші або є на рахунку отримувача вже через хвилину, або ніякого переказу і не було.
+
0
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
11 мая 2024, 15:19
#
По моему на сайте была проверка квитанции, а может и с другим банком путаю
+
0
Три літри
Три літри
11 мая 2024, 16:19
#
Є перевірка платежів на check.gov.ua. Але А-банк її реалізував лише для банківських переказів. Всоасне для цього цей сервіс і потрібен.
+
0
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
11 мая 2024, 15:20
#
Https://a-bank.com.ua/services/document
+
0
KarinaMorf
KarinaMorf
11 мая 2024, 15:30
#
На цьому сайті який ви надали, п2п не можна перевірити
+
+30
Oleksii Ch
Oleksii Ch
11 мая 2024, 22:05
#
Мені одному здається, що тут мутна історія з платежем який не дійшов, а квитанція є?
Це ж примітивна схема шахрайства…
+
0
natashaGra
natashaGra
13 мая 2024, 12:30
#
В последнее время банк расписывал тут о якобы поступивших жалобах на переводы, теперь банк ничего существенного не написал в ответе на отзыв. Только общие фразы. Для банка , который и расследования проводит и наказания выносит клиентам — очень странно
+
0
Три літри
Три літри
13 мая 2024, 17:25
#
Банк не ділиться приватною інформацією
+
0
natashaGra
natashaGra
14 мая 2024, 16:40
#
А ниже и про жалобы на клиентов писал и как-то то , что это личные данные ему никогда не мешало
+
0
Три літри
Три літри
14 мая 2024, 22:04
#
Кто на ком стоял? Какие жалобы?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.6 44.8
USD 40.4 41.2
Все курсы банка

Курс валют в Абанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 43.6 44.8
USD 40.4 41.2
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Абанк 💰 / Отзывы о Абанке 📝 / Банк який не може відповідати за квитанції які вони надають